امروزه یکی از نیازهای مهم اداره ها انتخاب یک نوع پارتیشن اداری مناسب با قیمت ارزان می باشد. لذا با وجود منفعت ها و مزیت هایی که یک پارتیشن برای محیط کار ایجاد می کند، نیاز به دانستن اطلاعات شرکت اجرا کننده پارتیشن مناسب و قیمت پارتیشن اداری در این زمینه ضروری است. قیمت پارتیشن اداری به معیارها و ویژگی های زیادی وابسته است که در اینجا ضمن معرفی این عوامل، به معرفی روش آسان آگاهی از لیست قیمت پارتیشن اداری پرداخته می شود.
معمولاً تقسیم بندی فضاهای داخل اداره ها توسط دیوارها صورت می گیرد که بعضاً پیش ساخته اند و به علت سبکی ،قابلیت تحرک و جا به جایی دارند، به این دیواره ها پارتیشن اداری گفته می شود. یکی از فاکتورهای اصلی قیمت پارتیشن اداری، جنس متریالی است که توسط آن پارتیشن ساخته شده است. امروزه به طور معمول با پارتیشن های اداری از جنس شیشه هایی که در فریم آلومینیمی ساخته شده اند، یک فلز به مانند آهن، چوب و ورق های MDF فضاهای مختلف یک اداره را تقسیم بندی می کنند.
فاکتور دوم در قیمت پارتیشن اداری، مدل، طراحی و روش پیاده سازی آن است. در واقع هرچه کیفیت طراحی و دقت اجرای کار بالاتر باشد، پارتیشن اداری با قیمت بالاتری به فروش می رسد. باید توجه کرد، پارتیشن اداری یکی از بخش های اصلی و تعیین کننده ی ساختار دکوراسیون داخلی اداره می باشد. لذا توصیه می گردد از خرید پارتیشن های اداری دسته دوم و پارتیشن ارزان بی کیفیت اکیداً خود داری گردد.
با توجه به تنوع روش های پیاده سازی پارتیشن اداری توسط شرکت هایی که در این زمینه خدمات دهی می کنند و متریال ها و ابزارآلاتی که پارتیشن با آنها ساخته شده . پیاده سازی می شود، لیست های متفاوتی برای قیمت پارتیشن اداری ارائه می گردد. فعالان این زمینه معتقدند، نحوه ی خلاقانه، مدرن و اصولی پیاده سازی یک پارتیشن نقش اساسی در بازخورد استفاده از پارتیشن اداری دارد. به عبارت دیگر یک پارتیشن ارزان با اجرای درست می تواند بسیار کاراتر از یک پارتیشن اداری گران با اجرای غیر اصولی باشد. معیار دوم در قیمت پارتیشن اداری به سه قسمت اصلی آن یعنی نوع متریال یا جنس پارتیشن، پروفیل هایی که پارتیشن با کمک آنها پیاده سازی می شود و ابزار و یراق کمکی در حین اجرا می باشد.
در لیست قیمت پارتیشن اداری بسته به عواملی که بیان شد، پارتیشن های اداری گوناگونی از نوع پارتیشن تک جداره، پارتیشن دو جداره، پارتیشن فریم لس، پارتیشن کلاسیک، پارتیشن اداری شیشه ای، پارتیشن اداری با فریم آلومینیم و ... وجود دارد. علاوه بر این پارتیشن های شیشه ای از نوع سکوریت، بلوک شیشه ای، ترکیبی شیشه استیل و پارتیشن هایی که قابلیت تحرک بر روی چرخ یا ریل دارند، از نام های دیگر لیست قیمت پارتیشن اداری است. هر یک از این پارتیشن ها علاوه بر داشتن قیمت متفاوت، مزایا و معایبی دارند که حتماً قبل از سفارش و انتخاب پارتیشن مورد نظر باید با یک مشاور در این زمینه به مشاوره پرداخت. نوع فعالیتی که در اداره انجام می شود، فضای در دسترس جهت پیاده سازی پارتیشن، انتظاراتی که سفارش دهنده ی پارتیشن اداری دارد و ... از مهمترین عوامل تعیین نوع پارتیشن اداری می باشد که در مورد انتخاب هر یک از آنها نیاز به راهنمایی یک کاردان در این زمینه می باشد.
پارتیشن های اداری بسته به اینکه از شیشه، ام دی اف یا هر نوع متریالی ساخته شده باشد در دو نوع تک جداره و دو جداره عرضه می گردد. تک جداره بودن یا دو جداره بودن پارتیشن اداری بر روی انتقال صدا بین بخش ها بیشترین تأثیر را دارد. پارتیشن ها دارای رنگ های متفاوتی نیز می باشند، لذا بسته به نوع رنگ دیوارهای اداره، دیوار پوش یا کف پوش باید پارتیشن مناسب را انتخاب کرد. مبلمان اداری و وسایلی که در محیط اداره وجود دارد نیز باید با نوع پارتیشن انتخابی همخوانی داشته باشد و ...
امروزه شرکت های ارائه دهنده ی خدمات در زمینه ی پارتیشن اداری، معمولاً قیمت پارتیشن اداری خود را در سایت های اینترنتی شرکت منتشر می کنند. لذا جهت آگاهی از لیست قیمت پارتیشن اداری به روز همراه با توضیحاتی در مورد نوع متریال های مورد استفاده جهت ساخت پارتیشن، روش و زمان اجرا توسط شرکت و عکس هایی از اداره جاتی که با پارتیشن مورد نظر فضاسازی شده است می توان به این سایت ها مراجعه کرد.جهت خرید پارتیشن ارزان نیز می توان با مقایسه ی قیمت های ارائه شده توسط شرکت های مختلف انتخاب بهتر را انجام داد. در اینجا دوباره باید اشاره کرد که کیفیت کار را نباید فدای قیمت پارتیشن اداری کرد. یعنی خرید پارتیشن اداری دسته دوم و ارزان، با توجه به مضراتی که دارد به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. علاوه بر این با مطالعه ی مقالاتی که در سایت قرار داده شده است می توان در زمینه ی انواع گوناگون پارتیشن اداری اطلاعاتی خوبی بدست آورد و مقایسه ای راحت درباره ی قیمت پارتیشن اداری انجام داد.
تحقیقات نشان می دهد مهندسی درست فضای اداری در کنار اجرای دکوراسیون اداری مناسب موجب بهره وری بیشتر کارمندان می شود. حفظ فضای خصوصی هر کارمند، جداسازی بخش های مختلف یک اداره با استفاده از پارتیشن اداری بسته به نوع فعالیتی که در آن صورت می گیرد، نمای بصری فضای اداره و ... از مزایای پارتیشن اداری است. در واقع جهت بالا بردن تمرکز کارکنان ضروری است بخش های مختلف اداره مانند مکان های پر تردد به مانند اتاق کپی و اتاق کارگزینی با استفاده از پارتیشن های مخصوص از بخش ها و فضاهای دیگری که رفت و آمد کمتری دارند جداسازی شود. بخش هایی از فضای اداره که حالت عمومی دارند مانند سالن غذاخوری و نمازخانه باید به گونه ای با پارتیشن اداری مناسب از بخش های دیگر جداسازی گردد که حریم خصوصی افراد استفاده کننده از این فضاها به خوبی تأمین گردد.