روش های طراحی داخلی دفتر وکالت مختلفی در سراسر دنیا برای کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در دفاتر وکالت استفاده می شود. در دفاتر وکالت گاها حتی لازم نیست شخص حضور داشته باشد و کار تیمی از طریق سایر اعضای مجموعه روال خود را ادامه می دهد. این ایده که طراحی مناسب و موفقیت در کار با یکدیگر رابطه تنگاتنگ دارد، ایده تازه ای نیست. هرساله روند دیزاین داخلی دفتر وکالت لوکس توجه زیادی به خود جلب می کند. در ادامه به بررسی برخی نکات در طراحی دفتر وکالت می پردازیم.
در سال 1929 زمانی که ساختمان 34 طبقه بالتیمور افتتاح شد بسیاری از افراد در مورد زیبایی و درخشندگی خاص این ساختمان صحبت می کردند. از ویژگی های خاص این ساختمان، لابی ساختمان با موزاییک و نقاشی های دیواری بود. اما با گذشت هشت دهه از آن زمان حال احساس می شود که نور طبیعی در داخل ساختمان خیلی کم است و فضا برای برقراری ارتباط میان همکاران وجود ندارد. از مشکلات کلی این روند باید به کمبود فضا برای تحرک کارکنان و نیز عدم وجود اتاق خصوصی برای ملاقات با وکلا نام برد. در طراحی دفاتر وکالت همواره باید این نکته را در ذهن داشت که شیشه می تواند باعث برقراری ارتباط طبیعی بین افراد شود. از این رو باید سعی گردد در طراحی اتاق ها حداقل از دیوارهای شیشه ای به این منظور استفاده گردد. از مزایای دیگر استفاده کردن از شیشه ورود نور طبیعی به داخل اتاق وکیل است که باعث می شود دیگر نیازی به نور مصنوعی نباشد.
نمونه طراحی دفتر وکالت و تجهیزات دفتر وکالت
به منظور زیباتر شدن ساختمان هایی که از اتاق های شیشه استفاده می کنند می توان از فرش های تیره رنگ سود برد. دلیل این است شیشه باعث ورود نور بیشتر می گردد و فضا روشن می شود حال آنکه فرش تیره تضاد زیبایی به وجود می آورد و علاوه بر اینکه نور زیادی وارد فضا می شود، ساختمان زیبایی خود را نیز حفظ می کند.
ترکیب کتابخانه و مبلمان اداری فضای استراحت باعث می شود که علاوه بر حس آرامش به مشتریان احساس حضور در فضایی با تجربه بالا نیز القا شود. وکلا می توانند از این فضاها برای بیان نظرات و پیشنهادات به همکاران خود استفاده کنند یا زمانی که مراجعه کننده از نظر احساسی به مشکل بر می خورد، در این فضاها ادامه گفتگو را انجام دهند تا فرد حس ایمنی و راحتی بیشتری داشته باشد. با این حال نباید حس کنید که استفاده از این چنین فضاهایی رو به عقب رفتن است. به گفته بسیاری از مراجعه کنندگان زمانی که وارد این محیط می شوند نه تنها حس حضور در محیطی کلاسیک را دارند بلکه از کار حرفه ای آن دفتر وکالت نیز اطمینان حاصل می کنند. در این مکان ها کتاب های مربوط به وکالت و آنچه که مشتریان لازم دارند وجود دارد.
از طریق ایجاد فضایی به سبک هتل به همراه محیطی شیک می توان اقدام به طراحی برای شرکتی کرد که سابقه طولانی در امر وکالت دارد. اما برای ایجاد حس مهمان نوازی و آرامش به چیزی بیشتر از بالش و کتاب نیاز است. میتوان با استفاده از آینه ها در اطراف دیوار دفتر این حس را به وجود آورد.
ديزاين دفتر وكالت و میز دفتر وکالت
امروزه وکلا بیشتر روز را در سرکار خود می گذرانند بنابراین نیاز به میز کار وکیل و صندلی دارند که از همه نظر برایشان راحت باشد. در تهیه صندلی برای آنان حتما سعی کنید ارتفاع میز وکالت را در نظر بگیرید. بهتر است میز به گونه ای قرار داده شود که رو به در ورودی باشد. حتما برای ملاقات کنندگان نیز صندلی در نظر بگیرید. دقت کنید بیشتر از 2 یا 3 صندلی در دفتر وکیل قرار ندهید زیرا معمولا ملاقات ها به صورت خصوصی است و صندلی های زیاد حس حضور در برابر قاضی را به مشتری القا می کند.
شرکت فضا گویا با سال ها تجربه در زمینه طراحی دفترکار و تولید میز اداری و میز مدیریتی، شما را در هر صنفی که هستید برای داشتن دفتر کار وکالت مدنظرتان یاری خواهد رساند. این مجموعه با طراحی دفتر کار وکیل با سابقه، این امکان را دارد که نمونه کارهای خوبی به مشتریان خود ارائه دهد.
طراحی دکوراسیون دفتر وکالت و وسایل تزیینی دفتر وکالت